Benzinera de Petrolis Independents a Les Franqueses del Vallès

Obrim benzinera a Les Franqueses del Vallès, la novena del grup

Continuem la nostra expansió per Catalunya, obrint una nova estació al Vallès. Us ensenyem a la fotografia la recentment estrenada estació de servei de Les Franqueses del Valllès, on oferim els preus més barats del Vallès Oriental!! La benzinera està situada al Polígon de Can Castells, al carrer de França que fa xamfrà amb el carrer Luxemburg. Amb aquesta estem a punt d’arribar a la desena d’estacions a tot Catalunya. Recollim tots i cadascuns del suggeriments per a noves obertures que ens feu a les xarxes socials i volem aprofitar aquesta entrada al bloc per agrair-vos la confiança i el suport que ens doneu. Per bé que normalment el color groc té una presència important a les nostres benzineres (és un dels nostres colors corporatius), veureu que a Les Franqueses hem anat més lluny que en cap altra de les nostres estacions, com una mostra més de suport als nostres presos polítics i exiliats.

3 Comentaris

 • Enric Vázquez Ribes

  A veure Cuan obriu una a Can Fanga.
  Teniu assegurat molts barcelonins com a clients

  • Esteve Massegur

   Perdona, Sóc Esteve Massegur Tarragó, marit de Sílvia Torralba. Si vas treballar a INCISA, em podries enviar un e-mail a 60aniversarisilvia@gmail.com?.
   Gràcies

 • Adrià

  Bona feina!
  A per la decena!

 • Escriu un comentari

  L'adreça electrònica no es publicarà.