PETROLIS INDEPENDENTS

Qui som

Petrolis Independents és la primera empresa de benzineres de baix cost que des del primer dia ha tributat tots els seus impostos a Catalunya. A més, destina una part dels beneficis a projectes socials, culturals i econòmics que donen riquesa al país i ajuden a fer viable la independència. El principi que guia els accionistes és clar: la independència és l’únic que pot garantir el progrés social i econòmic del país i una millor qualitat del vida per als seus ciutadans. Val a dir que un dels pilars del nostre èxit és que sempre hem optat per la tecnificació i automatització del punt de venda, la qual cosa ens permet donar els millors preus als nostres clients.

COMPROMÍS

El nostre principal compromís amb el país és contribuir a fer viables el màxim de projectes que tenen com a objectiu que Catalunya assoleixi la independència per construir un país amb un alt benestar social. Nosaltres en diem “Responsabilitat Social amb C de Catalunya”. Treballem per fer possible #UnPaísAmbEnergia.

CONSCIÈNCIA

Hem creat un projecte empresarial amb una forta consciència social que creu en la importància dels moviments socials, culturals i econòmics. Creiem que les empreses catalanes han de retornar a la societat allò que aquesta els dóna i per això estem compromesos políticament per construir un país a l’alçada del nostre enorme potencial.

PREUS

Som justos amb els clients perquè mereixen un tracte just. A diferència de l’oligarquia petroliera i gràcies a unes instal·lacions modernes, podem oferir preus baixos i a la vegada garantir la màxima qualitat. En un país de PIMES, autònoms i empreses emergents abaratir el cost del combustible és clau.

SERVEIS

Lluitem perquè no et quedis mai sense benzina i per això estem oberts les 24h del dia i 365 dies a l’any. També complim la normativa europea més exigent, ja que el carburant passa per uns microfiltres que garanteixen que estigui lliure d’impureses. Algunes d’elles també tenen supermercat.

PETRO7

PETROLIS INDEPENDENTS

UNA XARXA DE BENZINERES

Nosaltres som persones compromeses.. Sempre hem demostrat interès pel món de l’empresa i tenim un alt compromís amb el país. No ens n’hem fet pas ara. Creiem fermament que sense un Estat propi Catalunya no és econòmicament viable; per tant, els catalans hem de triar entre si volem ser un dels països més potents del sud d’Europa (si no el més potent) o desaparèixer integrats dins d’una Espanya de matriu feudal i corrupta de cap a peus. Volem ser coherents. Si som independentistes, i defensem les nostres idees com ho fem, es perquè en tenim ple convenciment que és el millor pel futur dels nostres fills, hem de dir-ho i n’hem d’exercir. Aquesta és la filosofia que hem aplicat al nostre negoci i amb molt bons resultats. Val a dir que si la nostra proposta al consumidor no fos bona, moderna, millor que la de la competència no tindríem futur, ans al contrari, apostem pel major nivell de tecnificaciò i automatització del punt de venda, com a clau per donar els millors preus als nostres clients.

Petrolis Independents SL és una franquícia de Petro7, que alhora és una marca del grup de benzineres independents Petrolis Roset SL. La primera benzinera del grup, fundada el 2007 a l’N-240 a Montblanc, es converteix en la primera estació de servei oberta les 24 hores del dia. L’any 2012 Petro7 iniciava una nova etapa a Terrassa, ja amb la vista posada en l’obertura d’una xarxa d’estacions modernes, obertes permanentment, que ofereixin carburants d’alta qualitat i gasoils microfiltrats al millor preu.

Al març de 2014 neix Petrolis Independents SL que manté els mateixos paràmetres de qualitat i servei que les dues estacions predecessores, però que va més enllà respecte de la implicació social de l’empresa. Aquesta nova marca s’estrena obrint una estació a l’Ametlla del Vallès i l’11 de setembre del mateix any n’obra una altra a Vic. Els anys posteriors la companyia s’instal·la a Lleida amb dues estacions a Tàrrega i Golmés-Mollerusa i a Girona amb una estació a Torrella de Montgrí. El nostre propòsit és continuar amb aquesta expansió essent fidels a un model de negoci compromès amb el país. També volem animar als empresaris a posicionar-se si l’únic motiu pel qual no ho fan és perquè creuen que declarant-se independentistes perdran mercat. Som un clar exemple que es pot estar compromès ideològicament i fer negoci perquè, al cap i a la fi, el més rellevant pel consumidor és obtenir un bon servei al millor preu.

JORDI ROSET

Propietari de Petro7 i Petrolis Independents