Petrolis Independents- Petro7 estem al costat dels presos polítics i per això hem fet una nova acció en defensa del dret de Catalunya a tenir un estat propi. En aquest cas la iniciativa l´hem fet per reclamar la llibertat de tots ells, entre els quals hi ha un conseller terrassenc, Josep Rull.

La gegantina pintura, impulsada per Jordi Roset, propietari de Petro 7 i copropietari de Petrolis Independents, fa disset per dotze metres i cobreix totalment el mur d’una fàbrica al polígon can Guitard.

El mural es troba a la part del darrera d’un carrer batejat per un grup d’empresaris, entre els quals hi ha el mateix Roset, que davant la passivitat municipal de trobar un nom al nomenclàtor per un carrer del polígon, van optar per  anomenar-lo Carrer de la Terra Lliure. Com vam trobar-nos que un regidor (identificat com a representant del PP) feia treure les plaques que posàvem amb el nom del carrer, hem optat per pintar-hi un mural immens.

El mural és obra d’un grafiter sabadellenc de prestigi, Ramon Puig, conegut amb el sobrenom artístic “Werens”. L’artista, que fa més de 30 anys que es dedica professionalment al món del grafit,  s’ha especialitzat en fer-ne de grans dimensions arreu del món. Hi ha obres seves a Taiwan, Portugal, França, Londres, Indonèsia i a la seva ciutat natal, Sabadell, entre d’altres. Puig ha cursat estudis a Barcelona, Sabadell i Londres.

Jordi Roset: “hem volgut solidaritzar-nos amb els nostres polítics que han estat empresonats injustament i arbitràriament, per haver fet cas al mandat que tenien del poble Catalunya. Sempre ens queixem que els polítics mai compleixen la paraula donada i quan ho fan ens trobem que a Espanya ens diuen que és delicte!! És el món al revés”.

Esperem que els presos polítics tornin aviat a casa.