Hem participat en la producció de quatre vídeo-documentals que ja acumulen en total més de 1.154.200 visionats

A dia d’avui, som l’única empresa catalana que d’una manera visible està participant econòmicament en campanyes en favor del a la celebració del referèndum de l’1 d’octubre i del a la independència de Catalunya. Des de la nostra creació estem compromesos amb el procés ver l´Estat propi.

Cada any destinem part dels nostres beneficis a donar suport a causes en favor de l’Estat propi i aquestes últimes setmanes, “Claus pel futur de Catalunya”, hem fet molt visible la nostra implicació. A les nostres benzineres hi són ben presents unes gegantines bafarades del , símbol impulsat per l’ANC per defensar el Sí a la independència.

També, hem participat en la producció de quatre vídeo-documentals, que ja acumulen en total més de 1.154.200 visionats.

No volen que votis, saps per què?: de l’entitat Fem Història. És un documental que pretén recuperar la memòria del país lligada, sobretot, al fet econòmic i amb 863.306 visites només entre Youtube i Facebook.

La Fuerza del Sí: impulsat per Moltes Mercès, es dóna veu a cinc ciutadans castellanoparlants explicant com han passat del No o de l’abstenció a un Sí actiu. Amb 39.615 visites a Youtube i al web.

La matemàtica de la Història: narra com el figuerenc Alexandre Deulofeu va crear un mètode matemàtic que li va permetre predir els grans canvis de la Història. El dia que es va emetre per TV3 va tenir una audiència de 93.000 persones.

Interès d’Estat, en ruta: produït pel Cercle Català de Negocis on “es destapen les vergonyes del funcionament de l’Estat espanyol”. En només 7 dies acumula 360.395 visites a Youtube.

Demanem més implicació a les empreses catalanes

Per enèsima vegada demanem a les empreses catalanes que perdin la por i defensin la independència i la democràcia que aquests dies es veu coartada a Catalunya. La força productiva d’aquest país no pot quedar-se al marge d’aquest procés ni de la defensa de la democràcia, perquè callant es dóna a entendre que als empresaris ja ens va bé restar a Espanya i no ens importa el que li facin al nostre poble per evitar que votem. Nosaltres sabem que hi ha molts empresaris que aproven que es celebri el referèndum i que volen abandonar Espanya perquè saben que és el millor per les seves companyies.

Us animem a veure els documentals, fer-ne difusió i defensar el “nostre petit País”.

6 Comentaris

 • Charles Louis de Condestat

  És una llàstima que no hagueu estudiat Història. I que, en el cas que ho hagueu fet, el vostre objectiu sigui manipular i adoctrinar. Sou un projecte empresarial amb RSC (tal com se suposa) o un braç (més) de la doctrina goebbelsiana imperant segons la qual un català és superior a qualsevol altre habitant de la Península Ibèrica només pel fet d’haver nascut a Catalunya? Si us plau, dediqueu-vos a vendre gasolina i no a utilitzar-la per incendiar la pau social.

  • petrolis

   Gràcies per la teva opinió

 • Fanny

  Necessito gasolinera al Maresme!!

  • petrolis

   Moltes gràcies Fanny!
   Anem fent una expansió tranquil·la, però si saps d’algun terreny et pots posar en contacte amb nosaltres per email.
   Salutacions
   PD: Disculpa el retràs en la resposta 🙁

 • Sònia Bautista

  Felicitats per la iniciativa!
  Hi ha previsió de noves benzineres per a tot el territori?

  Moltes gràcies!

  • petrolis

   Moltes gràcies Sónia!
   Volem estar per tot Catalunya. Anem fent una expansió tranquil·la.
   Salutacions

 • Escriu un comentari

  L'adreça electrònica no es publicarà.