Avui encetem una nova campanya apostant pel nostre nou carburant: l’Inde-Tech. És la nostra resposta a la campanya d’una gran petroliera espanyola que acaba de llençar el carburant Neo-Tech. A diferència d’altres marques, nosaltres no hi afegirem cap colorant perquè no ens cal. La principal diferència d’aquesta benzina respecte de les altres del mercat és que l’empresa que la comercialitza paga els impostos a l’Agència Tributària Catalana i contribueix amb part dels beneficis al treball de les entitats per l’Estat propi. Ara, a més, denuncia la situació d’oligopoli de les grans petrolieres vers el mercat espanyol que afecta directament la butxaca dels consumidors.

Esperem que Inde-Tech ajudi a trencar l’oligopoli que imposen Repsol, Campsa i BP, que controlen el 85% del mercat. Recordem que les tres companyies van ser sancionades en dues ocasions per la CNMC per pactar preus, però aquestes sancions van ser de prop de 40 milions d’euros en sis anys, quan el sobrepreu de mercat pot haver suposat de l’ordre de 600 milions anuals a tot l’Estat. La conseqüència del control que exerceixen les grans firmes sobre el mercat és que els catalans paguem cada any com a mínim 80 milions d’euros més omplint el dipòsit en aquestes benzineres, que tenen uns marges de distribució que són el doble que a França. Les de Petrolis Independents, en canvi, estan per sota del marge del mercat francès.

Només amb una Catalunya independent disposarem dels mecanismes per trencar l’oligopoli i és per aquest motiu que demanem als nostres conciutadans que el 27S donin suport a les opcions que defensen clarament la independència de Catalunya. En aquesta línia, Petrolis Independents està donant suport als impulsors de la campanya Catalunya Nou Estat Pot Ser! que té com a objectiu “convidar a les persones indecises a què se sumin al projecte comú de la independència”.
 

De nou, els més barats per l’11S

Aquesta Diada, i per segon any consecutiu, la benzina de les estacions de Petrolis Independents i Petro7 tindran el preu més baix de tot Catalunya, per permetre que el màxim de persones es puguin desplaçar a Barcelona per participar en l’acte de la Meridiana. Aprofitarem també per col·locar en els sortidors de les estacions fulls informatius que expliquen quins són els avantatges del carburant Inde-Tech  i que constaten que a Espanya es pacten preus abusius i fan èmfasi en la possibilitat de trencar l’oligopoli dels carburants quan Catalunya sigui independent.

D’altra banda, fa pocs dies un o uns desconeguts es van enfilar fins a 10 metres d’altura per arrencar l’estelada que presideix la benzinera de l’Ametlla del Vallès, ja l’hem repodasa i ho farem tants cops com calgui.