Les benzineres de Petrolis Independents i de la seva matriu, Petro 7, ens sumem a la Motorada per la Independència 2015, una concentració de motoristes de tot Catalunya impulsada per l’Assemblea Nacional Catalana, i ho fem oferint als motoristes i a tothom que ompli el dipòsit de benzina S95 a la nostra xarxa ade benzineres quest dissabte 27 de juny el preu més barat de tot Catalunya. A més a més, les benzineres de les dues marques escampades per Catalunya actuarem de punt de trobada dels motoristes.

Aquesta és la segona vegada que Petrolis Independents oferim el preu del carburant més barat –en aquest cas la benzina S95- coincidint amb un acte multitudinari organitzat per l’ANC. L’11 de setembre de 2014 ho vam fer en motiu de la Via Catalana. La diferència és que, ara, les dues marques ja sumem un total de sis benzineres, i aleshores només n’èrem quatre.

Les estacions de Vic (Mas Gali. Carrer d’Igualada, 1-3 08500); Tàrrega (Autovia A2 Sortida 510 C/Maestro Güell, s/n (parking Caprabo) 25300); Golmés-Mollerussa (Polígon Industrial Golpark, parcel·la 29 25241); L’Ametlla del Vallès (Carretera C-17. Km. 24,5 Polígon Industrial Mas Dorca); Montblanc (N-240, km 38,8) i Terrassa (BP-1503 de Rubí a Terrassa, 326) actuaran de punt de concentració dels motoristes que ho vulguin i des d’allà es dirigiran al Circuit de Barcelona-Catalunya. A les cinc de la tarda està previst que s’obri l’accés al Circuit per concentrar i col·locar totes les motocicletes al traçat. L’objectiu dels organitzadors és batre el rècord de motos en la pista. Posteriorment, a les set de la tarda es dirigiran en caravana a Barcelona per participar en un acte organitzat per l’ANC a la Plaça de les Glòries.