Hem decidit sumar-nos a la campanya electoral d’aquestes eleccions municipals, que tot just ha començat a les 00:00 d’avui amb la tradicional enganxada de cartells. Nosaltres també hem fet la nostra enganxada i des d’avui i durant els pròxims dies les quatre estacions de la companyia (l’Ametlla del Vallès, Vic, Tàrrega i Golmès-Mollerussa) lluiran el cartell #2milionsdevots. El 24M vota sobiranisme.

Apel·lem d’aquesta manera als votants que el 9N van dipositar el sí a les urnes de tot Catalunya perquè votin candidatures independentistes; demanen als catalans que votin qui vulguin en funció de la seva adscripció ideològica, però que votin partits que defensen la independència. Si es reforcen les candidatures sobiranistes arreu de Catalunya s’enfortiran els ajuntaments, que han demostrat fins ara –sobretot els adherits a l’Associació de Municipis per la Independència- ser un agent clau en el procés vers l’alliberament nacional del país.

En els cartells, exposem els motius pels qual calen aquests #2milionsdevots: perquè només amb un estat propi tindríem les pensions assegurades, plena ocupació, democràcia real, control de la corrupció, educació i sanitat de qualitat, així com polítiques actives de suport a les petites i mitjanes empreses.

A banda dels cartells, des de Petrolis Independents ja estem piulant massivament a la xarxa crides a la mobilització dels votants sobiranistes fent servir l’etiqueta #2milionsdevots. L’objectiu és fer d’autèntica gota malaia durant tots aquests dies de campanya electoral i aconseguir que els catalans es conscienciïn que el procés va endavant i que el resultat d’aquesta contesa electoral comptarà, i molt, a ulls de nosaltres mateixos, d’Espanya i de la comunitat internacional. Lamentem un cop més que els partits no hagin demostrat la unitat que si exhibeixen les entitats de l’àmbit sobiranista i manifestem obertament que en vista al 27S el millor pel país seria una candidatura unitària, només cal veure el resultat que ha aconseguit l’SNP a Escòcia aquestes eleccions. Junts som més forts.