Continuem la nostra expansió per territori català i ho fem amb l’obertura a partir de l’1 de març de dues noves benzineres, les primeres a les comarques de Lleida: una a Tàrrega i l’altre a Mollerussa.

L’empresa fa aquest nou pas endavant després de l’èxit econòmic i el reconeixement social assolit amb l’obertura l’any passat de les benzineres de l’Ametlla del Vallès i de Vic. La de Vic és la més recent. En aquell cas, ens vam fer càrrec d’una benzinera que ja existia. L’aplicació del model de negoci de Petrolis Independents ha permès en sis mesos multiplicar per quatre la facturació de la benzinera vigatana.

Per a nosaltres, tot plegat és la prova que el país retorna als empresaris el compromís que aquests adquireixen amb la independència. Cal tenir en compte que Petrolis Independents no és només un grup de benzineres, sinó que paguem tots els impostos a l’Agència Tributària Catalana des del primer dia i destinem una part del beneficis a projectes i associacions compromesos amb la consecució de l’Estat propi. Animen els empresaris a perdre la por i comprometre’s d’una manera activa mitjançant els seus negocis amb el procés perquè lluny de penalitzar-los, la ciutadania els ajudarà a fer créixer i consolidar els seus negocis.

El secret de Petrolis ha estat el compromís amb el país però també oferir un servei modern, a un dels millors preus del mercat, amb totes les garanties de seguretat i que, sobretot, pensa primer en el consumidor abans que en l’obtenció d’uns grans beneficis. Ara demanem als consumidors de Tàrrega i Mollerussa que repostin a les nostres estacions perquè així contribuiran indirectament al procés, perquè podrem seguir creixent i reinvertint els beneficis en el país.