Aquesta tarda, els dos propietaris de Petrolis Independents, Joan Canadell i Jordi Roset, hem decidit autoinculpar-nos en tant que administradors de l’empresa de carburants que opera a l’Ametlla del Vallès i Vic com a Petrolis Independents i a Montblanc i Terrassa com a Petro7, per haver fomentat el 9N.

En primera instància ens hem adreçat a una comissaria de la Policía Nacional però allà no ens han volgut recollir la denúncia i ens han adreçat al jutjat de guàrdia més pròxim, que en aquest cas era el de Granollers. Hi hem anat acompanyats del nostre advocat. Hem justificat la nostra inculpació davant l’oficial de guàrdia adduint que hem contribuït al foment de la consulta del 9N, declarada il·legal pel Tribunal Constitucional, donant informació sobre la votació als usuaris de les nostres benzineres i posant distintius grocs, color identificatiu de la campanya Ara és l’hora, en les estacions de servei del grup. Hem declarat als mitjans que “els catalans, els empresaris, no podem romandre quiets, mentre el govern de l’Estat fa servir la Fiscalia per agredir els representants del nostre país”. “Si porten al jutjat els nostres governants, començant pel President, han de saber que hauran de portar-hi tots els que hi som al darrera. En definitiva, el poble de Catalunya”,