Complim la paraula donada de reinvertir part dels beneficis en entitats que donin suport al procés sobiranista. Malgrat que el tancament de l’exercici fiscal encara és lluny, hem valorat que atesa la proximitat de la convocatòria de la consulta calia fer una primera acció de suport a les entitats que promouen el camí cap a l’Estat propi. Per aquest motiu, hem fet una aportació de 1.000 euros a la campanya que el col·lectiu Súmate ha engegat per convèncer un milió d’indecisos que votin a favor de la independència de Catalunya quan es faci la consulta.

Valorem que la campanya de Súmate té un objectiu diàfan, acotat en el temps i amb una metodologia clara de treball, requisits imprescindibles per poder optar a aquests ajuts. D’altra banda, considerem clau que es treballi sobre l’important col·lectiu de persones que encara no han decantat el seu vot ja que quan més àmplia sigui la base social que doni suport a la independència, més legitimitat tindrà la reivindicació nacional davant de la comunitat internacional.

És per aquest motiu que demanem a la ciutadania catalana que s’impliqui en la campanya quan falten menys de 15 dies perquè Súmate assoleixi l’objectiu, que tenen molt aprop, de recaptar 35.000 euros. Qui vulgui adherir-se a la campanya de Súmate pot fer-ho mitjançant la plataforma de micromecenatge Verkami. Es dóna el cas que la nostra aportació  dobla l’import de l’aportació màxima contemplada en l’apartat de les recompenses que Súmate dóna als seus mecenes.

Tot i aquesta primera dotació a un projecte sobiranista de conscienciació social, des de Petrolis mantenim obert el període de recull de projectes (les bases figuren a www.petrolisindependents.cat) i que un cop tancat l’exercici fiscal, farem una nova aportació a un altre projecte.

Bona valoració de l’11S

D’altra banda, valorem molt favorablement l’impacte de la campanya en suport de la “V” de l’11 de setembre, on vam vendre el carburant al preu més baix de tot Catalunya. Tanmateix, coincidint amb la Diada vam inaugurar una estació de servei a Vic, que també ha rebut una acollida més que notable. Continuarem l’expansió de la cadena que amb aquest nom en té dues d’obertes: la de Vic i la de l’Ametlla del Vallès; que se sumen a les de Petro7 de Montblanc i Terrassa.