Nosaltres també volem contribuir a què la “V” que s’ha de fer a Barcelona sigui un èxit. Per ajudar a minimitzar l’impacte econòmic de les persones que es desplacin en vehicle a la capital des de fora de Barcelona, hem decidit que l’11 de Setembre distribuirem el carburant a les nostres estacions, tant les que tenen el nom de Petrolis Independents com les de Petro7, al preu més baix de tota Catalunya.

Des de Petrolis hem engegat una campanya a internet que sota el lema “Amb Petrolis Independents, tots a la Via Catalana, amb la enzina més barata de Catalunya” pretèn ajudar a difondre la necessitat que els catalans se sumin massivament a aquesta acció reivindicativa. No volem que ningú es quedi a casa, per això volem posar el nostre petit gra de sorra i estimular els catalans que es desplacin des de tots els punts del país fins a la capital. El procés ens necessita, aquest dia més que mai i animem a d’altres empresaris a que actuïn en la mateixa línea.

Ens estrenem a Vic

Coincidint amb a Diada Nacional de Catalunya, obrim la segona benzinera a Catalunya com a Petrolis Independents. El lloc escollit és Vic, la capital d’Osona. La nova benzinera obre portes l’11S oferint el preu més competitiu del mercat. L’estació està ubicada al Mas Gali. Carrer d’Igualada, 1-3 de Vic.

 

La benzinera de l’Ametlla del Vallès, ubicada al Km 24,5 de la carretera C-17, al polígon industrial Mas Dorca, la vam posar en marxa el març passat i ens va convertir  en la primera empresa de Catalunya de nova creació que, de forma pública, des del minut zero liquida tots els impostos a l’Agència Tributària Catalana. També hem estat els primers en impulsar el que anomenem “Responsabilitat Social amb C de Catalunya”. La nostra política d’RSC consisteix en revertir part dels  beneficis en el teixit social del país, concretament els dediquem a iniciatives de col·lectius que defensen que Catalunya assoleixi un Estat propi. Les entitats que vulguin participar-hi encara es poden descarregar les bases al web.