Demà farem l´aturada i pactem amb els nostres treballadors obrir amb normalitat el 12 d´octubre.

Petrolis Independents i Petro7 hem acordat amb els nostres treballadors i treballadores que el pròxim 12 d’octubre, fins ara dia festiu segons el calendari laboral espanyol, totes les benzineres estaran obertes i tothom treballarà. Els propietaris considerem que “no hi ha res a celebrar” i que per aquest motiu les nostres estacions han de romandre obertes al públic.

Joan Canadell i Jordi Roset animen l’empresariat català a sumar-se a aquesta iniciativa perquè “si tothom treballa el Dia de la Hispanitat demostrarem que el rumb del país ha canviat definitivament a tots nivells”.

En canvi, les nostres estacions i les de Petro7 demà estaran tancades i secundarem així l’aturada general convocada en motiu dels fets succeïts aquest diumenge. El suport a l’aturada serà totalment explícit, de manera que dels sortidors de Petrolis, que estan totalment automatitzats, i dels de Petro7 no rajarà una gota de carburant. “Estem convençuts que demà les benzineres de l’oligopoli espanyol –REPSOL i CEPSA- estaran obertes; això farà més palès que mai l’obediència de les companyies que controlen el mercat a la voluntat dels poders econòmics espanyols”, asseguren Canadell i Roset.

D’altra banda, esperem que altres cadenes de benzineres que no formen part d’aquests grans grups però que tenen implantació al país optin demà per tancar els sortidors. “Cal enviar totes les senyals que calgui a Europa i al món que som un poble unit, que dóna suport als seus governants en el camí vers l’Estat propi, especialment  després de constatar que Espanya no és un estat democràtic perquè lluita amb violència contra persones que defensen amb les mans alçades i nues la seva llibertat”, han explicat Canadell i Roset.