Enguany hem participar en els actes del Carnestoltes de Tàrrega, entregant el premi a la comparsa que va fer un millor espectacle. El premi consistia en un taló que els guanyadors es podran gastar en les noves benzineres que aquest divendres obrim a la demarcació.

El premi, que portava per nom “Tu sí que amanyes/Tu sí que vales” es va repartir ex aequo entre dues comparses: Animal Farm i l’Escolania de Sant Eloi. El jurat el formaven les 800 persones que van assistir al Club Natació on va tenir lloc el sopar de Carnestoltes.

Aquest any el Carnestoltes de Tàrrega ja ha superat la xifra rècord de 73 comparses i 1.200 persones inscrites a la rua que va tenir lloc dissabte passat a la tarda. Una de les novetats de la convocatòria d’aquest 2015 és que els ciutadans del poble podien escollir el Rei Carnestoltes entre dos candidats (un “candidat d’esquerres” i un de “dretes”) mitjançant l’aplicació mòbil de l’Agrat, entitat organitzadora. Tenint en compte que aquest any la temàtica era electoral, els concursants van haver de fer campanya durant els últims dies a Tàrrega mitjançant les xarxes socials fent deu promeses electorals i tenint el Petit Nicolau com a convidat d’honor.