Petrolis Independents,SL és una franquícia de Petro7, que alhora és una marca del grup de benzineres independents Petrolis Roset SL. La primera benzinera del grup es funda el 2007 a Montblanc, a l’N-240. Aquella es converteix en la primera estació de servei oberta les 24 hores del dia. A diferència de les benzineres que s’obriran posteriorment, la de Montblanc és l’única que disposa d’un supermercat, franquiciat sota la marca Condis Express. El 2013 la benzinera es modernitza i es converteix en una estació de servei de baix cost. Un any abans, el 2012, Petro7 iniciava etapa a Terrassa, ja amb la vista posada en l’obertura d’una xarxa d’estacions modernes, obertes permanentment, que ofereixin carburants d’alta qualitat i gasoils microfiltrats, sempre al millor preu.

El 2014 des de Petro7 obrïm un nou tipus de franquícies, que es converteixen en l’activitat principal de la firma. Neix Petrolis Independents SL que manté els mateixos paràmetres de qualitat i servei que les dues estacions predecessores però que va més enllà respecte de la implicació social de l’empresa. Petrolis Independents és la primera empresa de benzineres de baix cost que des del primer dia tributa tots els seus impostos a Catalunya i que destina una part dels beneficis a projectes que treballen perquè el país assoleixi la independència. El principi que guia els accionistes és clar: la independència és l’únic que garanteix el progrés social i econòmic del país i una millor qualitat de vida pels seus ciutadans.

La nova marca l’estrenem obrint estació el març de 2014, a L’Ametlla del Vallès, al polígon industrial Mas Dorca. L’11 de setembre d’aquell any obrim portes a Vic i els anys posteriors la companyia desembarca a les comarques de Lleida, amb dues estacions: Tàrrega i Golmès-Mollerussa. El 2017 serà l’any de les comarques gironines: ens instal·lem a Torroella de Montgrí. Continuem l’expansió, sempre fidels a un model de negoci i de país i animen els empresaris que creuen que declarant-se independentistes perdran mercat al fer-ho. Nosaltres som un clar exponent que es pot estar compromès ideològicament i fer negoci perquè, a la fi, el més rellevant pel consumidor és que li oferim un bon servei al millor preu del mercat.

about-us_3JORDI ROSET

PROPIETARI DE PETROLIS INDEPENDENTS

Em dic Jordi Roset. Sóc de Terrassa i sóc una persona compromesa amb el meu país. Vaig ser empresari del tèxtil, fins que la crisi del sector em va obligar a fer això que en diuen reinventar-se. Ara em dedico al negoci petrolier. Sóc rebel i inconformista. Allà on hi hagi persones que estimim el país i que lluitin per ell jo hi seré. Sóc una persona inquieta. Sóc propietari d'un petit celler on produeixo Vi de La Terra Lliure.