Petrolis Independents va contribuir en la producció de la pel·lícula documental L’Endemà, dirigida per Isona Passola i produïda per Massa d’Or Produccions. El film dóna arguments clars, sòlids i amb dades objectives sobre els beneficis que reportarà per a Catalunya la independència.

L’Endemà dona arguments clars, sòlids, fiables i contrastats, amb dades objectivables, per boca de les figures nacionals i internacionals més tècniques i més ben informades, a través del mitjà més prestigiós dels mitjans de comunicació, el cinema. També s’editarà la web-sèrie Les píndoles contra la por amb respostes a les grans preguntes que resolen els grans temes de país, les respostes que necessitem per a decidir sense por i tranquil·lament.

Què passaria si Catalunya fos independent?
Sabeu que el nostre territori pot produir més energia de la que necessitem?
Sabeu que la nostra proposta educativa, tan denostada, pot facilitar l’ascensor social molt millor que a França o el Regne Unit?
Us imagineu l’impacte cultural que podríem tenir si ara ja som la cultura electiva més important del món?
Sabeu que podríem ser un dels territoris europeus amb menys conflictivitat social?